Lid worden

CineClub Wijchen heeft een ledenpas geïntroduceerd waarmee u korting krijgt op de toegangsprijs en u tevens de mogelijkheid biedt iemand te introduceren.

Lidmaatschap: 15 euro per jaar
Toegangskaart leden: 6,50 euro / film
Toegangskaart introducé: 10.50 euro /  voor december en de laatste film van het  filmseizoen hanteren wij andere prijzen al afhankelijk van de activiteiten. Vooraf wordt u hierover geïnformeerd.

Met onderstaand formulier kunt zich aanmelden.  Ná ontvangst van de factuur (en uw lidmaatschapsnummer) kunt u de contributie overmaken op bankrekeningnummer: NL56RABO 0155941097 t.n.v Cineclub Wijchen. Gelieve bij de betaling uw naam en adres (conform uw inschrijfformulier) en lidmaatschapsnummer  te vermelden. Zodra wij de contributie hebben ontvangen maken wij een ledenpas voor u aan.

“hiermede geeft u uw uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van uw gegevens t.b.v. de registratie als lid en het aanmaken van een ledenpas”,  zie ook onze privacy verklaring.

Informatie over de programmering vindt u op onze website. Kaartverkoop is online via het ticketsysteem van ’t Mozaïek. Eenmaal aangeschafte kaartjes kunnen niet worden gerestitueerd.