Lid worden

Lid worden

CineClub Wijchen heeft een ledenpas geïntroduceerd waarmee u korting krijgt op de toegangsprijs en u tevens de mogelijkheid biedt iemand te introduceren.

Lidmaatschap: 15 euro per jaar
Toegangskaart leden: 5 euro / film
Toegangskaart introducé: 8,00 euro / film (12,50 euro voor december en laatste film van het  film seizoen)

Met onderstaand formulier kunt zich aanmelden.  Ná ontvangst van de factuur (en uw lidmaatschapsnummer) kunt u de contributie overmaken op bankrekeningnummer: NL56RABO 0155941097 t.n.v Cineclub Wijchen. Gelieve bij de betaling uw naam en adres (conform uw inschrijfformulier) en lidmaatschapsnummer  te vermelden. Zodra wij de contributie hebben ontvangen maken wij een ledenpas voor u aan.

“hiermede geeft u uw uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van uw gegevens t.b.v. de registratie als lid en het aanmaken van een ledenpas”,  zie ook onze privacy verklaring.

Momenteel zijn wij helaas genoodzaakt een ledenstop te hanteren in verband met het beperkte aantal zitplaatsen in het theater. U kunt wel op de wachtlijst geplaatst worden en u krijgt dan van ons bericht zodra er een plek vrijkomt. Meestal is dat bij aanvang van een nieuw filmseizoen. Bij vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.